Ahir vaig tornar a la Sala La Planeta de Girona per participar a la semifinal del Torneig de dramatúrgia de Temporada Alta. Els actors Roger Coma i Anna Moliner van interpretar el meu text “No és un adéu”, que competia amb el text “Súbita”, de Jordi Vallejo, interpretat per la Míriam Iscla i el Josep Julien.

Jordi Vallejo, Clàudia Cedó, Elisenda Guiu

Els quatre actors van aconseguir atrapar-nos i segregar moltes endorfines amb les seves brillants lectures. Després d’un emocionant i divertidíssim duel, conduït amb gràcia i caliu per la Clàudia Cedó, el públic va votar i es va proclamar guanyador el Jordi Vallejo, un gran contrincant. Així doncs, Vallejo anirà a la gran final del Torneig, competint amb el finalista que surti del combat que disputaran dilluns vinent la Marta Barceló i el Roc Esquius.

Amb Anna Moliner i Roger Coma

Ha sigut una experiència preciosa, rica, intensa i molt gratificant. M’enduc el record d’una nit molt especial amb la lluna més a prop que mai, així com el de la nit del primer combat, que també ho va ser; m’enduc la coneixença d’uns actors de primera fila que no sempre tinc a l’abast conèixer i treballar-hi, i haver conegut la bona gent que hi ha darrere d’aquest “tinglado”, i sens dubte m’enduc unes ganes immenses de seguir fent teatre. Agraïda per la confiança d’haver comptat amb mi en l’edició d’aquest any, ha estat un plaer participar-hi i una satisfacció arribar fins aquí.

Crònica del primer combat aquí

+ Info del VI Torneig de Dramatúrgia