Qui sóc

Guionista, narradora, dramaturga.

Activista cultural per vocació i necessitat.

En essència, em considero una creadora d’històries que escriu ficció en diferentes formats, o que ficciona la realitat, font contínua d’inspiració. M’agrada projectar idees, personatges i universos, inventar noves propostes, idear projectes culturals variats.

Vaig estudiar humanitats i periodisme a la UPF i em vaig formar en dramatúrgia a l’Obrador de la Béckett. Vaig publicar el primer llibre abans que plantar un arbre i tenir un fill, dos fets que van arribar poc després. He escrit guions televisius per programes variats i he estrenat i publicat obres teatrals de diferents gèneres. Les meves arrels vitivinícoles m’han portat a escriure un conte que explica com es fa el vi, i la passió pel mar un altre sobre criatures marines. M’agrada parlar d’allò que veig i visc, i d’aquest món que hem heretat.

Em trobareu a la base de dades Catalandrama,  Base de dades de Dramatúrgia Catalana Contemporània i a Contexto Teatral per buscar-hi textos, o a Qui és Qui per visitar una escola amb el programa Lletres a les aules. I, segurament també, a la sala de butaques d’algun teatre de proximitat o a la platja del Masnou, el poble on visc i escric.