Nova estrena a la primavera! El 12 d’abril s’estrena l’obra Indigestión, a la Sala Trono de Tarragona, inaugurant el cicle de primavera. L’obra comptarà amb la direcció del veterà actor i director Óscar Molina i estarà interpretada per l’actor Julio Alonso i l’actriu Paloma Arza, dues personalitats ben conegudes a la capital tarraconense.

Es tracta d’un text escrit originalment en català, Indigestió, que va guanyar el Premi Ciutat de Tarragona com a millor Guió de ficció radiofònica; el guardó va servir alhora per commemorar el trenta aniversari de Tarragona Ràdio, tal com van explicar els periodistes Josep Sunyé i Núria Cartanyà en el lliurament al Teatre Metropol el maig del 2017. Ara el text arriba a escena en castellà, casualment a la mateixa ciutat on va ser premiat. De fet l’obra es representarà a la caixa escènica del Metropol, a escassos metres d’on l’autora va recollir el guardó.

A Indigestión, un matrimoni esmorza tranquil·lament a la seva assolellada terrassa, quan de sobte una foto al diari els impacta: hi surt un nen tombat bocaterrosa a la sorra d’una platja. Una foto que tots coneixem. Les reaccions d’un i altre qüestionaran l’escala de valors de cadascú posant en perill l’aparent harmonia de les seves vides. I és que, tal com algun periodista ha expressat, Indigestión apel•la a l’espectador/a com a consumidor d’actualitat, coneixedors d’una realitat que no podem obviar.

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Indigestión’ d’Elisenda Guiu 

Direcció: Òscar Molina

Intèrprets: Julio Alonso, Paloma Arza.

Produït per Cia Albur Teatro

Durada: 60 minuts

LLOC: Sala Trono. C/ Armanyà, 11 – 43004 Tarragona

DIES I HORA: 12 i 13 d’abril, a les 20:30h / 14 d’abril a les 18:30h. 

* Les entrades pels espectacles ja estan disponibles a aquest enllaç o bé a taquilla una hora abans de l’espectacle amb un preu de 16€ l’entrada general, i 12€ l’entrada amic de la sala. Les promocions, només disponibles a taquilla, continuen sent les mateixes: Promo 30×5 als menors de 30 anys, TeatreKM0 a 5€, treballadors de Repsol amb un 2×1 en entrades i socis del club TR3SC amb un preu de 14€ per espectacle per al titular i l’acompanyant.