Somiant, pensant, imaginant Teià. Aquest és el títol de l’exposició col·lectiva a partir de la qual vuit creadors de diferents disciplines hem estat convidats a participar. L’objectiu: somiar, pensar, imaginar el poble que voldríem des de vessants artístiques tan dispars com la literatura, la fotografia, la instal·lació, l’escultura, el vídeo… En el meu cas, des del gènere teatral. Una experiència nova i enriquidora, en què he hagut de buscar noves fórmules, he sumat amb les experiències dels altres creadors, he trobat noves complicitats i en què he corroborat un cop més la força i màgia que té el teatre com a mitjà d’expressió.

 

Moment de la representació de la peça de teatre inclosa a l’exposició

Text inclòs al programa de mà:

Aquests dos faristols ens recorden que el teatre, com a disciplina artística, també és present en aquesta exposició. El teatre com a mitjà d’expressió, aparentment efímer, tot i que allò que ens transmet duri més temps. He escrit per aquesta ocasió una peça breu, en què es troben dues persones que veuen les coses des de prismes ben diferents. Que en gaudiu serà possible gràcies a la complicitat de diverses persones del poble, apassionades totes pel teatre, que s’han prestat a posar-hi veu; cada cap de setmana, una parella diferent. Us convido a buscar-les entre els assistents, a escoltar-les i a pensar en quin personatge us identifiqueu més… Al cap i a la fi, tot depèn de com es miri!
“Depèn de com es miri”
Autora: Elisenda Guiu
Repartiment: Toni Calmet, Sara Pérez, Josep Botey, Roser March, Carme Julià, Ricard Jové, Sígrid Guasch i Martí Tarradas.
Horari de les funcions:
Tots els divendres de juliol a les 20.00
Diumenges de juliol a les 12.45
Durada: 10 minuts.