Encetem el 2017 amb algunes funcions programades de l’obra Explica’m un conte, dirigida per Mariona Casanovas. La primera prevista tindrà lloc el proper 18 de febrer al Teatre L’Amistat de Mollerussa, que la semana passada va presentar oficialment la seva programació. Ja es poden comprar les entrades en aquest link. Una altra funció amb les entrades ja a la venda és la que es farà el dissabte 8 d’abril al Teatre de Blanes, que ha programat un interessant cicle de teatre emergent. Les entrades per Blanes es poden adquirir aquí.

Explica’m un conte es va estrenar el 2016  a Teatre Ponent de Granollers. Per la gira actual, el repartiment recupera Eduard Benito, que ja va fer el paper de pare en la pre-estrena a Barcelona, i incorpora Jacob Valltramunt en el paper de l’infermer. L’actriu Marta Codina es manté en el paper protagonista de la Laura.

El text és el primer de teatre que publico en català. Editat per Arola Editors dins la col.lecció textos a part, vam presentar-lo oficialment el 2015.

Sinopsi: a la sala d’espera d’un hospital, un infermer escriu cartes misterioses davant la mirada d’una noia reservada i d’un home que insisteix en veure la seva filla. Els tres personatges coincideixen llargues estones i comparteixen l’espai des de perspectives ben diferents. Però allò que inicialment és una trobada freda i desafortunada s’acaba convertint en una necessitat per als seus protegonistes. Una historia agredolça sobre la necessitat d’estimar i el poder de perdonar.

Per conèixer més sobre l’origen de la història podeu llegir aquest altre post.