Demà encetem un dels mesos que més m’agraden malgrat la calor. Desprèn l’efervescència d’estiu, amb la part bona que comporta (i, al meu parer, encara no la dolenta) i alhora ve sempre carregat de teatre (i bo!). És difícil, gairebé impossible, competir amb l’atapeïda agenda del Grec i, tot i així, algunes propostes alternatives segueixen buscant i trobant el seu lloc i públic. Però més enllà de Barcelona, també hi ha vida! Aquí us deixo algunes propostes teatrals en què d’una manera o atra participo i que tindran lloc fora de la capital diferents dies de juliol.

Diumenge, 2 de juliol: El Raïm Inquiet. Última funció abans de vacances. Una nova ocasió per visitar el celler Alta Alella i conèixer el procés del vi, amb la història d’El raïm inquiet, interpretada aquí per l’actriu Cristina Peralta. En aquest cas, l’activitat s’emmarca dins el Festival d’estiu d’Alella. Per això, excepcionalment les entrades estaran disponibles només mitjançant el link de l’ajuntament:

Dimecres, 5 de juliol. Comencen els capvespres de dramatúrgia al Museu del Gas de Sabadell, amb lectures dels diferents textos participants al Torneig de dramatúrgia de Temporada Alta. Tots els dimecres de juliol i agost a les 20:00h. El meu text No és un adéu serà aquí interpretat per Miqui Esparbé i Diana Torné (5/6/17). Cal reserva prèvia: museogasfgnf@gasnaturalfenosa.com Entrada: 2 euros. Tota la info dels Capvespres de dramatúrgia

Diumenge, 16 de juliol. Reprenem els bolos de la proposta de teatre vinculada al vi “Mai no convidis un sommelier a prendre una coca-cola” a la zona del Baix Camp i el Priorat. Participem a una nova edició de les Tertúlies a la fresca de Mas Ardèvol, a la població de Porrera. A un lloc molt especial: els vells rentadors del poble, amb tast de vi del celler Sangenís Vaqué. Una proposta feta íntegrament per dones:  organitzada per la Gemma Peyrí, amb la col·laboració de la Maria Sangenís, text interpretat per les actrius Lara Díez i la Marta Codina i escrit i dirigit per una servidora. Women power!

Dilluns, 17 de juliol. Amb la ressaca porrerana, recorrerem el bell paisatge de la zona abans de fer parada a Reus, on farem una funció mes. Serà als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós, a les 20:00h, amb el posterior tast de vi. Activitat sol·licitada novament en el marc del programa #BibliotequesambDO.

I d’aquí, tornarem a Barcelona, llavors sí, per gaudir de les propostes pendents a la capital, i acabar de tancar abans de vacances els detalls duna nova història que sortirà al setembre. Bon juliol! 😉